27 Ağustos 2009 Perşembe

sevgilisini şımartmak isteyen baylara :)

Hediye kıyafet almak zordur, çok zor. Özellikle bayanlara. Nokta atışı yapmak nerdeyse imkansız bence, hele bende :) Bedeni, rengi, modeli bir yana kişinin ruh halini yansıtır kıyafet, alan nerden bilsin? İstisnalar olmuyor mu tabiki oluyor, ama risk büyük :)

2 gözünüzle beğendiğini görmediğiniz, kulağınızla duymadığınız ve yahut kullandığı sosyal networklerde alenen beğendiğini beyan etmediği bir elbiseyi almayınız :) Birde paketine cicili bicili bir kart koyucağınıza, değiştirme kartıyla hediyenin sihrini bozmayınız.

Hanfendi beyfendi, sizi aksesuar reyonuna alalım :)

Can kurtarıcı hediye: incik boncuk :) Bu sürpriz hediye siparişi çok hoşuma gitti, ben de paketi de sürprizli olsun istedim. Onlarca rengarenk rafyanın içinde, minik bir notla 'bul beni' diyen tasarım bana ait. Tasarım bir hediye her zaman güzel ve özel. Kıyafeti, alelade bir beyaz t-shirtü bile şıklatıracak güçte, hem 2. planda hem ön planda, hediyedeki risk faktörü tamamen avantaja dönmüş durumda da. Ama paketi, sunumu da bir o kadar önemli, özen isteyen bir iş. Gelelim reçetesine;

-Sipariş eden bay Can, hediye sahibesi Hande; baş harfler detayı cepte,

-Şalümonun başına geçilir, 1200 derecede sıcak camla çalışılır, 3 saat sonra camlar tavlanır, temizlenir, parlak gümüşlerle bezenir - hediye sahibesinin yıldızlı dövmesi varmış, o zaman bu detayda gümüş yıldız ve sevgilisini şımartacak bayı temsilen minik adam olarak tasarımda yerini alır :)

-İkeadan temin edilebilecek rengarenk rafyalar, özenle makas yardımıyla bukle bukle yapılır :) kutuya doluşur.

-Cam bilezik, sürpriz kutuya saklanır ve sevgilisini şımartacak baya teslim edilir :)

Umarım sevgilisi beğenir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu blog BloggerV.com üyesidir.