20 Aralık 2009 Pazar

thinking of you!


En güzel hediye en pahalı ya da en bulunmaz hediye değil, en düşünülmüş hediyedir aslında. Birkaç ufak gözlem yeter de artar. Bu da sanıldığının aksine en kolay tüyodur hediye almak için. Sohbette geçen bir kelime, dolaşırken görüp de beğendiği, yorum yaptığı herhangi birşey, yediği içtiği facebook status'nde değindiği, yol gösterici değil de nedir? Biraz kulak vermek, biraz görmek yeterlidir. Ben tanıdığım/tanıştığım insanları zevklerine göre tagliyorum ister istemez kafamda. Bu yüzden bana filincıya ne aliyim diye soran da, bende cevabı da çoktur.

En sevdiğim hediye modeli; koca bir kutu içininde düşünülmüş bir sürü mini hediye olanıdır. Gittiğim her yerde kutu bakarım. Özellikle Koçtaş ve İkea, en sevdiğim düz modellere sahip. Üstüne dilediğini yaz, dilediğini yapıştır. Fotoğraftaki kutu İKEA'dan. Şuana kadar aldığım en hesaplı en işlevsel kutu. Koli bandı ise Nuxx'dan. Renkli bantlara da bayılıyorum; Accessorize kasa önündeki mini bantlar da can kurtarıcıdır. İlkokul öğrenci seti izlenimi verir, ama bir dokunuşla hediyenizi ya da kartınızı farklı bir hale getirir.

Paşabahçe kasa önündeki mandallar da paha biçilemez diğer bir kurtarıcıdır. İster hediyenin kurdelesini ister kartını sevimli bir mandalla tutturabilirsiniz. Son olarak keçe süsler. İster Eminönü'nden temin edin, ister Paşabahçeden, İkea'dan, MudoConcept'den yada Zara Home'dan. Hele yılbaşı sezonu için bulunmaz bir nimet bu sevimli keçeler. Özellikle bu dönem nereye baksam karşıma çıkan bu keçeleri alıp bir güzel depolarım ben. Siz de bol bol alın ama yılbaşı konseptiyle birebir örtüşmeyenleri bir kenara ayırın, illaki başka bir hediye için ihtiyacınız olacak. Demen o ki çam ağaçlısını bu ay, kalplisini 14 Şubat, ayıcıklısını yeni doğum yapmış arkadaşınız için saklayın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu blog BloggerV.com üyesidir.